Eilen Jerryllä oli jännä ilta, ehkä vähän liiankin.. Käytiin Mr. murun kotona jerryn kanssa, siellä on kultainennoutaja, muistaakseni 12 vuotias. Näin jälkeenpäin myönnän, että oli huono idea viedä poika sinne. Mitään sen kummempaa ei käynyt, Jerry vain pelkäsi Sania, se kun kouhottaa aina kun kissan näkee. Sitten kun vielä appiukontekele ei oikein ajatellut, ja päästi koiran liian lähelle, niin Jerryhän säntäsi auton alle piiloon. Annoin sen sitten koiran mentyä rauhoittua siellä, ja sain houkuteltua vielä poiskin. Appiukontekele tietty laittoi kaiken kissan syyksi, ja sen mielestä Jerry ja Sani kyllä tottuisi toisiinsa... Mitä epäilen kyllä syvästi, koiraa kun on koko ikänsä "innostettu" kouhottamaan kissojen kanssa. Eihän kissa nyt sitä ymmärrä kun vieras koira tulee häsläämään, että se haluaisi vain olla kaveri. Enklä oikein jaksa uskoa siihenkään, että koira rauhoittuisi ajan myötä, juuri sen takia että se on saanut koko ikänsä kissojen perään vouhottaa...No, eipä niiden toimeentulo mikään välttämättömyys olekaan.

Autossa Jerry oli hienosti! Vähän aluksi aristeli, kun murun autossa on vähän normiautoa isommat äänet.. Mutta pian se niihin tottui, ja kovasti olisi kojelaudalle halunnut mennä maisemia katselemaan :D Piti sitten tyytyä sivuikkunaan, ja näki sieltäkin jotain. Ihmisiä seuraili paljon, ja yleensäkin maisemia. Tänään käytiin sitten taas pieni mutka ulkona. Valjaiden kanssa oli pientä kätinää, kun oli juuri ollut villitys päällä :D Ja ulkona tuuli niin paljon, että sitä välillä oikein säikähti. Lopulta kuitenki uteliaisuus vei voiton, ja tutkimusretkeä jatkettiin!

Kävin ostamassa tänään puntarin, lähinnä ihan vaan sitä varten että saa pojan punnita. Lukema olikin hieno 4,5 kg! En kyllä tiedä uskonko tuota vaakaa, jotenkin kuvittelin pojan kevyemmäksi. Saapas nähdä minkäkokoinen koljatti tuosta kasvaa.. :D Ei taideta kohta enää kolmistaan sohvalle mahtua! Kuvia ulkoilusta ja muutenkin laitan myöhemmin tänään!