Jee, eilen se emäntä sit lopen tuli kotiin!  Olin  pistäny  kodin kunnon vastaanottokuntoon, kaikki matot rullalla eikä ainoatakaan esinettä  pöydillä! :D  Niin tympäisi ku joutui yksin olemaan kauan, vaikka kävihän se urospuoleinen täällä välillä  mua  hoitamassa.  Nyt on sit pitänykki pitää tiukasti silmällä tuota emäntää, ettei se nyt ihan heti taas lähde jonnekki huitelemaan... Oon seurannut sitä koko eilisen illan ja tämän päivän! Ja vähän pureksinut jalkoja kun niitäki niin kova ikävä oli!
Kuulemma ens viikonloppuna pääsen minäki reissuun, ku emännällä on luokkakokus naapurikaupungissa, ja mä pääsen sinne mukaan mökkeilemään :) Tosin, sisälle mökkiin en saa mennä, mutta siellä on ulkorakennus missä voin yön olla ja päivällä tietty ulkona, jos sää sallii! Aika jänskää :)
Sit toi emäntä sano et me vissiin muutetaan. Ei nyt ihan heti, mut kuukauden tai parin päästä. Oonki vähän ihmetelly ku se urospuoleinen on kantanu täält tavaroita pois, mut tulipa selville sekin! Hih, saan emännän ihan kokonaan ittelleni! :D
Kökkö ku tänään oisin halunnu niin kovasti ulos, mut sataa ihan hulluna...Pitänee siis tyytyä tsiikaileen parvekkeelta maailmanmenoa! Jospa tästä vielä kesä tulee!

Ai niin, toihan se emäntä mulle tuliaisiaki: sellainen pölyhuiskan näköisen lelun. Sitä on kiva jahdata ku emäntä sitä heiluttelee. Höyhenet siis pöllyää täällä vähän aikaa! :D