Noniin, ekaksi tämä huomionosoitus jonka sain Satujanalta !

819400.jpg

Ja Jerry sai samalla kunnian olla Rockin' Cat Blogger! :) Molemmat kiitämme kovasti tästä Kunniasta, pistänpä mietintään, kelle tätä iloa jakaisin eteenpäin... muoks: No voi että, sain samaisen kunnian  myös Kainaloiselta! Valtavasti kiitosta!

Niin ja sitten niitä synttärireissukuulu Vmisia. Hyvinhän se meni, niinkuin odotinkin! Jerry viihtyi ihan hyvin, vaikka yksin joutuikin pihalla olemaan vähän pitempään. Mutta kiitos uuden fleksin ja isohkon pihan, ei sillä ihan heti loppunut tekeminen kesken. Yötkin oltiin ulkoeteisessä ihan kiltisti, mitään itkua ei edes kuulunut. Eihän poika kyllä reissussa nuku, sen huomasi taas viime yönä täällä kotona.. Jätkä veteli hirsiä 8 tuntia putkeen, jopa samaan aikaan kuin minä eli 22:00-05:50 :D Tätä tapahtuu todella harvoin! Aamulla kun heräsin, oli poika samassa paikassa ja melkeen samassa asennossakin kun illalla! Sai siis jätkä ulkoilmaa kyllästymiseen asti, ei ole tänäänkään kertaakaan ulos pyytänyt ;D

Niin ja olihan siellä jännääkin! Sunnuntaina käytiin mun veljen luona kattomassa pikkukissaa! :D Se oli kuvioltaan ihan samanlainen kuin Jerry, mutta vain vähän harmaampi ja etutassut oli kokonaan valkoiset :) Vallan söötti poitsu. Jerry oli oikein mallikkaasti, kiltisti haisteli vauvaa vaikka se isoa Jerryä pelkäsikin aluksi. Sitten sekin alkoi jo vähän nuuskuttamaan ja sitten läppäiltiin jo tassua ja kiipeiltiin laiskanlinnan selkää pitkin yhdessä :D Jerry kyllä oli vähän ihmeissään, että mitäs tuommosen rääpäleen kanssa pitäisi niinku tehä... Mutta ei ainakaan tullut mitään tappelukatastrofia! Tästä sai vähän luottamusta siihen että JOS se kaveri joskus tulee, niin ainakaan pentuun ei Jerry kovin vihamielisesti suhtaudu. No, ei sitäkään voi sanoa varmasti noin lyhyen tapaamisen perusteella, varsinkin kun oli Jerrylle outo ympäristö, se varmasti tasoitti vähän kun ei ollut reviiriä mitä puolustaa. Mutta kiltti poikahan tuo on :)

No, sepä siitä tälläkertaa, palaillaan taas :)