Tässä vaiheessa on varmaan ihan paikallaan kiittää teitä, jotka tätä blogia luette. Tänään päivällä tuli 1000. vierailu! En kyllä uskonut että näin lyhyessä ajassa niin paljon tulisi. :)

Kiitos siis vakilukijoille että satunnaispyörähtäjille! Se,että huomaa blogissa olevan jonkinlaista muutakin elämää kuin omat höpötykset, antaa taas innostusta jatkaa :)

Ja kiitos myös runsaista kommenteistanne, niitä lukee erityisen mielellään! Ja Jerry tietenkin kiittää kaikkia blogikissoja, että ovat ottaneet uuden tyypin niin hyvin vastaan!

 

PS: Meidät voi kohta linkittää myös napilla! Se ilmestyy sivupalkkiin kohtsillään. Napista kiitos Bluelle! Suloinen tassunappi :)

 

Jerry: Voi Vitja! Just tuossa olin Reetille käyny sanoon et hähhää, kiusaan emäntää ku oon piilottanu hiiren enkä kerro missä se on... No, se löysi sen! Olin piilottanu sen pyykkikoriin, ja SE PISTI SEN KONEESEEN! Nyt se on ihan märkä ja vähä rikkiki, sen häntä on venyny melkeen puolella ja ihanat turkikset on hännästä lähteny. Saa kyllä käyä ostaan uuen. Haiseeki ihan huuhteluaineelle, hyh. :/