Eli siis, tänään oli eka päivä kun pojat oli kahdestaan kotona 8 tuntia. Ja hyvin se oli näköjään sujunut, ainakaan mitään ei ollut mennyt rikki, ja molemmat kissatkin ehjiä. :) Mitä nyt matot rutussa ja lehdet pitkin lattiaa, mutta siihen oon tottunu jo silloin, ku Jerry oli yksin huseeraamassa.

Voi kauhia että tuo Tuhka jaksaa hurista ja leipoa tassuilla ja puskea! Ja näkisitte miten se kiemurtelee kun sitä silittää :D Pitää joskus yrittää ottaa videokuvaa.. Ainoa ongelma tässä on se, että ajattelin tänään että voitais ottaa vähän kynsienleikkuuharjoituksia. No, mitenkä leikkaat yhtään mitään kun toinen kiemurtelee sylissä ja puskee ja pussaa! Ihanaahan se on, mutta voi hoitotoimenpiteistä tulla aika hankalia :D Yhden kynnen sentään sain leikattua,eikä Tuhka sitä mitenkään vastustellut, ihan sain kunnolla pitää tassusta kiinni, eikä yrittänyt vetää pois. Ja noita kynsiä haluan leikata siksi, että kuten sanottua, Tuhka on ihan armoton leipomaan tassuillaan. Ja se saattaa leipoa niillä vaikka naamaan! :P Ja kaikkihan sen tietää, minkälaista jälkeä siitä tulee.. Nimim. kamala naarmu reidessä, kun Tuhka yritti hypätä syliin aamulla...

Jerrykin on näköjään jo vähän enemmän sulattanut sitä faktaa, että Tuhka tuli jäädäkseen sen reviirille. Täällä ne sohvalla koisivat kun tulin töistä. Eivät tosin ihan vieretysten, mutta kuitenkin. Huonomminkin voisi olla. Ja Jerry hakee taas multakin huomiota, eilen ja toissapäivänä se vilisti karkuun jos yritinkään silittää. Tosin, jos Tuhka on mulla sylissä tai vieressä istumassa niin sitten se ei lähelle tule. No, eihän sitä kaikkea voi kerralla saada, ja tämä on ainakin mun mielestä jo todella hyvin siihennähden, että Tuhka tuli vasta lauantaina!

Tässäpä väliaikakuulumisia, kuvia saattaa taas tulla illanpäälle! :)