Noniin, pääsin lääkäriin Tuhkan kanssa. Lääkäri oli sitä mieltä, että pojalla on loisia, ja niistä alkanut ripuli sitten pahentunut tulehduksksi (tai jotain sinne päin, olin taas siinä mielentilassa ettei oikein mitään jäänyt mieleen..) Lämpöä oli jonkinverran. No, kuitenkin, antibioottikuuri saatiin, tämän päivän annoksen ell pisti niskaan. Viikon mittainen kuuri, sitten kun se on ohi ja masu rauhoittunut (ainakin toivottavasti) matolääkitys kehiin, ensin axilurilla ja sitten drontalilla. Canicuria tarvittaessa,eli melko varmasti.

 Huh,viikko on pitkä aika, mutta toivotaan että jo päivän-parin päästä vähän rauhoittuu tuo maha. Sohva alkaa olla jo siinä kunnossa että hirvittää. Ei siihen onneksi ihan sitä ihteään ole tullut, vain tuota nestettä mitä poika välillä vuotaa. Ja äidiltä on jo höyrypesuri lainassa :) Eiköhän tämä tästä, ainakin toivotaan niin.

Oli kyllä Tuhkalle rankka kokemus tuo reissu. Se aivan tärisi siellä vastaanotolla, eikä varsinkaan tykännyt kuumeen mittaamisesta. No, tuskin yksikään kissa pitää siitä, varsinkaan jos on takapuoli ihan ärtynyt jatkuvasta pesemisestä :/  Nyt poju on jo ihan rauhallinen, ja kehrää tässä mun sylissä. :)

Jerryllä ottaa edelleen päähän se, että sen pitää syödä makkarissa. Mutta sekin sillä ottaisi päähän, jos keittiössä söisi, että tämä pikkukirppu olisi kokoajan samalla kupilla. Jerry ei yhtään puolusta ruokaansa, mikä on toisaalta hyvä, ja toisaalta vähän huono. Kohta mulla on yksi kahden edestä syövä kissa, ja toinen joka ei saa syötyä ollenkaan... :D No, tuskinpa kuitenkaan.

Eli toiveikkaalla mielellä ollaan nyt, toivottavasti antibiootti toimii pian, että päästään loisista eroon ja normaaliin elämänrytmiin!