Nimittäin, ei se tuo Tuhkan masu nyt rauhoitu ollenkaan. Itseasiassa, tänään paheni vain, meni ihan vesiripulille. :( Nyt on tosissaan keinot mulla vähissä. Eläinlääkärin päivystykseenkin soitin tuossa ennen kahdeksaa, mutta ei ne sielläkään osannut oikein mitään neuvoa. Jos huomiseen mennessä ei tapahdu ihmettä, lähden lääkäriin tuon kanssa. Toivottavasti vain saan sovittua, että olis täällä kotikylässä mahdollisuus käydä neljän jälkeen vastaanotolla, kun neljältä alkaa päivystys, ja se on käsittääkseni ensi viikon naapurikaupungissa. Milläpä minä sinne lähden.. Eikä pomolta varmasti heru ymmärrystä, että saisin lähteä töistä aikaisemmin. Ja kun kuljen vielä kimppakyydillä... *huoh* Nyt on kyllä niin raskas mieli,että.

Tuhka ei sinänsä vaikuta vieläkään mitenkään sairaalta, on ihan virkku (tosin tänään ollaan koko päivä nukuttu, kun yö käytettiin riehumiseen...) ja syö ja juo jnejne... No, toivottavasti huomenna sitten saadaan jotain helpotusta asiaan. Pitäkäähän peukkuja!

Edit. Noniin tänään (maanantaina) soitin eläinlääkärille ja sais huomiseksi ajan. Ei ole Tuhkan kunto mennyt suuntaan eikä toiseen... No,nyt pitää vaan huomiseen asti sinnitellä.