Hö. En saanut ensi viikolle eläinlääkärille aikaa. Pitää keskiviikkona soitella sitten seuraavan viikon tilannetta. Nyt olisi Jerrylläkin sinne asiaa, kun mulla on epäilys, että sillä on aknea leuassa. Pari päivää katsellut että kylläpäs se välillä rapsuttaa leukaansa tarmokkaasti.. Tänään sitten aloin tutkimaan tarkemmin, ja mustaa puruahan siellä on :/ Ei onneksi paljon, eikä iho edes punoita kuin ehkä ihan hiukkasen. Nyt vaan leuan puhdistusta ja ruokakippojen vimmattua pesemistä tästä edes.

Ja kauheat omantunnontuskat on, kun keskiviikkona lähden sinne reissuun, mistä palaan vasta sunnuntaina. Sen takia siis, kun jätän pojat kotiin. Onneksi sentään käy tuttu ja hyvä ja luotettava hoitaja täällä, mutta silti. On se orpoa lähteä reissuun ilman lapsiaan :D Ja tietty ne mukaan ottaisinkin, mikäli voisin. Mutta kun systeri, jonka luokse siis olen menossa, on aika äkäisesti kissoille allerginen :/ Ja matkakin melko pitkä, 4 tuntia junalla. No, nyt täytyy tyytyä tähän järjestelyyn, ja luulenpa, ettei jätkät ole hommasta millänsäkään :D Ainakaan Jerry!

Harmillista kyllä, tuon rappukäytäväepisodin jälkeen Tuhka on ollut taas vähän arempi. Se välillä juoksee karkuun, jos olen kävelemässä sitä kohti, ja kiinniottaminen on hetkittäin taistelun takana. Onneksi ei pahemmin ole tarvettakaan väkisin ottaa poikaa kiinni. Silti välillä se tulee ihan itsekseenkin kiehnäämään jalkoihin tai syliin :)

Ja jottei nyt ihan emännän höpinöiksi menisi, niin pari kuvaa.

Osaa se Tuhkakin poseerata!

1103084.jpg

Tässä sitten vedetäänkin kuivattua kalaa narukerän keskeltä uudet valjaat päällä.

1103091.jpg

Ja pojat söpöstelee päiväunilla :)

1103100.jpg