Noniin, tämä bloginpitäminen on nyt niinsanotusti mennyt vähän retuperälle. Emäntä reissunpäältä nyt kirjoittelee, ja lupaa kautta kiven ja kannon ensi viikolla pistää sellaiset kuvakavalkadit ja kirjoittaa kunnon kuulumis-romaanit että oksat pois. Pojat jäi kotiin ja heitä käy luottohoitaja katsomassa, kiitos taas siitä!

Kiitos kaikille jotka toivottivat hyvää ystävänpäivää, ja mekin toivotamme sitä kaikille kissakamuille ja lukijoille näin vähän jälkikäteen!

Viimeviikonloppuna kävimmekin "mummolassa" koko porukka, tai Pojat olivat oikeastaan siellä hoidossa kun emäntä oli suurimman osan ajasta muualla menossa. Jerry hurmasi kaikki uudella lauhkeammalla olemuksellaan (siitä on tullut lähes sylikissa!) ja hauskuutti juomalla hanasta vettä ja aukomalla ovia. Emännän isällä ei aina kyllä ihan huumorintaju riittänyt Jerryn tietokonefiksaation kanssa, siitä saatte havainnollistavan kuvan ensi viikolla. :D Hyvin reissu kuitenkin meni, Tuhkakaan ei ihan kamalasti enää loppuajasta jännittänyt. Vaan milloin emäntä oppii, että se 300 metrin matka juna-asemalta kämpille Poikia kantaen pistää jokaisen lihaksen jumiin ainakin viikoksi...Ei varmaan ikinä!

Tähän loppuu pikaraportointi, ja tosiaan, ensi viikolla sitten paremmin kuulumisia. :)