Noniin leidiin änd tsentlemen, tässä se nyt on, Tuhkan tyttöystävä!!

1427880.jpg

Tuommonen pikkutirppana rokkimimmi se on, tosiaan pieni ku mikä, mut sanon mäki jo kyl et on se sisukas tapaus! Tuhkan se on pistäny jo ihan täysin tassun alle ja mulleki kovasti vastaan tappelee. Tuhka tuolta selän takaa huutelee vielki et ei se mikää tyttöystävä oo, mut sanokaa mun sanoneen...

1427889.jpg

Täs me ollanki sit kaikki sulassa sovussa, kuvakulma pistää kyl mittasuhteet ihan eri kuosiin mitä ne oikeesti on. Yleensä kyl nukutaan eri paikois, mä siel kaapin päällä et saan olla rauhassa ku noi nuoremmat ravaa niin älyttömästi.. Emäntäki sano et senki pitää välillä juosta alta pois ku noi ei paljo eteensä kattele.

1427894.jpg

Tossa me sit ollaanki just oltu tuijotuskisaa kolmistaan.. sit tuli emäntä kameran kans heiluun. Älytön linssilude toi Mato (joo, se nimi on Mato...) ku koko ajan tuos etualalla.

1427916.jpg

Mä sit aattelin et no pahus, mun pitää nyt vähän söpöstellä emännälle ettei mee ihan tyttökuvauksiksi nää..

1427924.jpg

Nii eiköhän se tytsäki alkanu sit poseraan! Ja vielä silmät sirrilään,voi jee mitä nuoleskelua! Muutenki se on ihan lässynlää-kissa, kokoajan emännän sylissä aina kiehnää ja kehrää ja pesee sen tukkaa. Voi huh...

1427930.jpg

Ja siis se on käyny sit meilläki vastavierailulla. Mut haha, täälläpä sillä meniki vähän pupu pöksyyn, ei enää uhiteltukaan nii vaan ku meijän reviirille tultiin. No, kyllä se tuntu tääl viihtyvän ja tulee kuulemma uudestaanki. No, mikäs siinä, onpa juniorilla jotain tekemistä sit.

1427941.jpg

Tuhkasta puheeollen, mä luulen että sille on kehittyny riippuvaisuus ja se pitäis viiä johonki rehabiintai jotain. Nimittäin, emäntä osti kissanminttunappeja, ja sehän meni ihan sevon niistä! Kattokaa ny, kierii lattialla miten sattuu. Ja tota se teki vaikka kui kauan!

1427948.jpg

Kieliki sillä on ulkona ihan niinku jollain pöljällä :P

1427953.jpg

Ja muutenki tosi järkevän näkönen jätkä...

1427958.jpg

No, en nyt sano et itekään aina niin fiksun ja filmaattisen näkönen olisin...

1427964.jpg

Tänään muuten oli kevään eka päivä millon viihdyttiin parvekkeella ihan kunnolla! Siellä oliki ihan lämmin, parhaimmillaan 25 astetta!

1427971.jpg

Että kelpas siel päivää paistattaa :) Ja me saatiin sinne se meijän pienempi kiipeilypuuki,et saadaan sit ku ilmat tosissaan lämpenee :) Kesää odotellessa!

Nii ja mä joudun kuulemma rokotuksille perjantaina :/ Noh,sen ei luulis olevan kovin iso juttu mun kaltaselle kollille.. :D