Nonni, ny ollaan saatu loputkin kuvatukset koneelle, ja aateltiin teijän iloksenne niitä muutama tänne laittaa. :)

Täs Tuhka leikkii meijän uudella lelulla. Tai oikeestaan alunperin sen piti olla osa emännän tukkaa mutku sit väri ei miellyttäny nii me saatiin tuo! Tuo on siis villasta huovutettu rasta,ja meijä mielestä ehkä tän hetken paras lelu! On se kyllä lyhentyny aika paljon ku innostutaan aina sitä järsimään.. Mut emäntä sano et tekee uuen jos tuo menee ihan pilalle. Pitää meijä silti aina välillä niitä sen päässäki olevia rastoja jyrsiä ja saalistaa, ne on vaan nii vastustamattomia...
1867100.jpg

1876749.jpg

Nii,emäntä lupas viimeksi kertoa et miten kävi sen uudelle viherkasville. No, se kasvi sai oman jalustan, ku ol nii pieni ettei saanu lattialla tarpeeksi valoa. Noh,Madon mielestä se jalusta kelpasi myös parvekkeelle tiirailuun, ja ei siihen tarvittu kuin yksi syöksy kärpäsen perään kun kävi näin :
1876645.jpg
Eli päreiksi män! :D No, emäntä ei siinä ny oikee vihanen ollu ku omaa tyhmyyttään oli jättäny olohuoneeseen tuon vaikka alkuperänen suunnitelma oli et se viedään meidän ulottumattomiin makuuhuoneeseen. No, mä ja Tuhka tuos sit ihmetellää et mikä kauhee mekkala ja siivo yhtäkkiä. Mato katosi nanosekunnissa sohvan taakse..
1876649.jpg
Sit ku oli siivottu,Matoki tuli kattomaan et hupsistakeikkaa, näinkös siinä kävikin. Ikäväksemme joudumme kertomaan ettei sutipuuparka kolauksesta selvinnyt.

1876654.jpg
Nyt sitten jalusta on siinä käytössä mihin Mato sen alunperinki suunnitteli.

1876765.jpg
Madosta puheenollen, sillä on aika mielenkiintoisia asentoja nukkua... :D Mikälie lintukoira uneksii olevansa :D

Hei ja loppuun viel video!
Mato,yllättäen taas kuvassa kun tuntuu olevan näistä kavajaloista aina ensimmäisenä joka paikassa.
Yks päivä oli parvekkeella taas tintti, ja sille piti mäkättää nii vimmatusti! Ei kyllä oikein ääni kuulu, mutta hassulta se näyttää :D