Voi mahoton ku tuo aika menee niin nopeesti, nyt on jo joulu! Hoksattiin taas että on jäänyt tämä blogi ihan unohduksiin.. :( Noh, me luvataan tehdä uudenvuoden lupaus, että ensi vuonna muistetaan päivittää blogia säännöllisesti!

Meijän joulu sujuu sellaisissa merkeissä, että me kissat ollaan ihan päineen kotona aatosta joulupäivään asti! Emäntä kun menee vanhemmillensa,ja sinne tulee myös allerginen sisko ja veljen lapsilauma, nii me aateltiin et on parempi et me vietellään rauhallinen ilta kotosalla. Sitten joulupäivänä emäntä tulee kotia ja saahaan herkkuja ja haleja :) Ja sitten me ollaan vähän aikaa hoidossa,tosin täällä madon kotona, kun emäntä lähtee sen siskonsa luo pohjoiseen muutamaksi päivää. Saadaan mekin vähän lomaa tuosta emännästä ;D

Muutenkin meillä on mennyt ihan mukavasti, ollaan oltu terveitä ja kiltistikin suurimman osan ajasta. Mitä nyt Tuhka availee täällä Madon kotona kaikkien kaappien (myös jääkapin!) ovia öisin... Mutta muuten kyllä ollaan sen verran kiltisti oltu että joulupukilla ei pitäisi olla valittamista.
Ja niin muuten, sen verran meillä on ihan uutisiakin, että ens vuoden alusta meijän ei enää tarvii reissata Madon kodin ja oman kodin väliä ollenkaan, kun tästä Madon kodista tulee meijän kaikkien yhteinen koti! :) Sen verran hyvin men nyt toistemme kanssa toimeen tullaan :)
No,eipä tässä jouda tämän enempää rupatteleen kun emännällä on kaikki joululahjatki paketoimatta...eli
Hyvää Joulua ja onnellista uuttavuotta!
toivoo koko meijän jengi, eli Emäntä,Jerry,Tuhka ja Mato.


2169174.jpg
Ottakaa meistä mallia, ja viettäkää joulunne rennosti! :)

Niin ja Katariina, kiitos kortista, lämmitti mieltä kovasti! :)