Emäntä nimittäin, ja meijän kaikkien suuhun :( On taas se aika vuodesta, ku meidät muka pitää madottaa. Me kissat ei olla kyllä yhtään samoilla linjoilla, meijän mielestä mokoman ällötouhun vois jättää kokonaan tekemättä.

Tänään emäntä siis alotti ton kuurin, ja se sai meidät huijattua vieläpä keittiöön nätisti ja sitten otti meidät yks kerrallaan polvien väliin ja ruits,ruiskulla sitä oksettavaa mömmöä suuhun. No, kyllähän me nyt yllätettyinä päästettiin emäntä aika helpolla, mutta voitte olla varmoja että huomenna ja ylihuomenna me ei taisteluitta luovuteta! Kyl emännän piti tänäänki toi Jerry kietasta keittiön mattoon mikäli halus valtimonsa ehjinä pitää..

Eikä tässä vielä kaikki, kauheudet jatkuu! Nimittäin, se sano et viikon päästä mennään koko porukka rokotuksille! Se jos mikä on ihan kauheeta, ainaki Jerryn mielestä. Ne jotka meitä on seuraillu pitempään, saattaa muistaakin miten siinä kävi.. Muistaakseni juttua löytyy viime huhtikuun kohdilta. Me kaks muutahan ny ollaan suht jees väleissä eläinlääkäreitten kans, mutta Jerry ei voi sietää. Mut me toivotaan ainaki,et hengissä selvitään, tai et saadaan emäntä luopumaan koko ajatuksesta.. Pitäkää peukkuja!

Meillei ny oo oikeen mitään kuvia teille näyttää, ku emäntä on ollu laiska eikä oo muistanu ladata kameran akkua.. Mut ens viikolla viimestää,me luvataan et jos hengissä selvitään madotuksesta ja rokotuksesta nii saatte siitä todisteita kuvallisessa muodossa!