Noniin, mepä ollaanki jo muutettu! Tai no, emäntä sanoo että ei olla läheskään kokonaan, mutta kyllä me kaikki ollaan jo täällä nukuttu monta yötä!

Me oltiin eka vähän ihmeissään kun sunnuntaina alko hirvee hulina siellä missä me sillon vielä asuttiin, kauheasti ihmiset hääräsi ympäriinsä. Ja sitte meijät pistettiin makuuhuoneeseen, missä ei ollu enää yhtään tavaraa! :O Kyllä me pikkusen kiljuttiin protestia että ku taas jäädään kaikesta kivasta paitsi. Koko päivän sielä kuulu mekkalaa muualta asunnosta.

No, sitten lopen emäntä kantoi nuo meijän kopat sinne huoneeseen, ja sanoi että ettepä arvaakaan kakarat mihin nyt mennään. Me jo aateltiin että o-ou, eläinlääkäriin varmaan, ja kiljuttiin taas mielipiteemme ilmoille. Mutta ei! Me tultiinki ihan tämmöseen uuteen paikkaan, jossa oli kyllä meidän koti-esineitä, mutta kaikki oli ihan hujanhajan siellä täällä. Eka me vähän aikaa kateltii bokseista sitä touhua, mut sitte emäntä päästi meidän pois niistä. Ja voi pojat, olihan meillä jännää! Tutkittiin kyllä äkkiä joka paikka, ja kyllä meitä ehkä hiukan pelottiki. Mutta sitte palvelusväki sai noi tavaransa paikoilleen ja sitte meki rentouduttiin hieman. Nyt me ollaan jo täällä ihan ku kotonamme, tää on ihan nasta paikka! 

Niin ja täältä on komiat maisemat, pystyy tiiraileen vaikka kuinka kauas! Emäntä sano että sitte ku on lämpimämpää, päästään vielä tuonne parvekkeellekin ku  se kuulemma on meilleki turvallinen.

Pistämmä sitten kuvia meistä uuessa kodissa kunhan emäntä löytää kameransa... Kaikki sillä on taas menny hukkaan, ihme että oma pää on tallessa! :D