Ikävä lopettaa blogitauko näin! Mato ja Tuhka putosivat aamuyöllä/aamulla tänään parvekkeelta alas! Tämä tapahtui ku isäntäväki oli vielä nukkumassa, joten mitään tietoa ei ole miten ihmeessä parvekkeen lasi on saatu auki. Mutta, Tuhkahan on tunnettu Houdinin taidoistaan... No, Mato löytyi lyhyen etsinnän jälkeen suht hyväkuntoisena, mutta toki järkyttyneenä ihan putoamispaikan läheltä. Mato käytettiin eläinlääkärissä ultrassa, jotta nähtäisiin onko sisäelinten ympärillä nestettä, mutta mitään ei näkynyt. Muutenkin Mato on olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa, ei arista mitään jne. Ell antoi kipulääkettä, joka on pistänyt vähän väsyttämään neitiä.

Mutta Tuhka sitten... Katosi jälkeä jättämättä. :( EI karvaakaan olla löydetty, vaikka koko päivä on etsitty. Ollaan koluttu koko pihapiiri viimeistä kivenkoloa myöten, ja käyty myös vähän pidemmälläkin, muttei minkäänlaista merkkiä ole Tuhkasta. :( Täällä on suru ja huoli valtava, Tuhka kun ei tunnetusti ole joukon rohkeimmasta päästä, joten on voinut piiloutua ihan minne vain. Jotenkin tuntuu hullulta että Tuhka ei ole pihapiirissä, se kun ei ole ulkosalla viihtyvää sorttia, eikä ole valjaissakaan (sillon harvoin kun ollaan ulkona käyty) halunnut pitkälle pötkiä. Miksi siis nyt? Säikähtikö raukkaparka pudotusta niin paljon, että paniikissa juoksi kammoamiensa avointen nurmikenttien ja ajoteiden ylitse jonnekkin kauemmas? Entäpä jos Tuhka on pahasti loukkaantunut, ja nyt kärsii jossain piilopaikassaan? :( Kamala ajatellakin, suloisin ja kiltein kultapoika jossakin yksin ja kivuissaan :((

Ilmoituksia on nyt jaettu ympäri Ylivieskaa, ja tullaan jakamaan vielä tämän ja huomisen aikana lisää. Karkurit.fi-sivustolla on Tuhkasta ilmoitus, samoin ilmoitus on tehty paikalliselle eläinsuojeluyhdistykselle ja löytöeläintaloon. Tulisipa edes näköhavainto, niin voisi loukun virittää jonnekin missä Tuhka on vilahtanut.

Ikävä, huoli ja suru on kova. Tule Tuhka kotiin. :(