Joo, meillä käy nykyjään ovi koko ajan ja muutenki melkosta meininkiä.

No, alotetaan nyt tosta ehkä isoimmasta jutusta, ku siis täällä kävi koira. Siis ymmärrättekö, koira! Me jo aateltii ettei meijä tarvis koiria nähä ikinä ku ne on vähän ärsyttäviä häseltäjiä... Mut silti tollanen tuli meille tuosta noi vaa.

Tässä se siis on.

Tommone ihme pikkusintti, paljo pienempi ku me. Eikä kuvasta päätellen oo mikää penaalin terävin kynä.  Ja silti kehtas tulla meijä reviirille, uskomatonta touhua! No, Jerry siltä sitte ottikin heti kättelyssä luulot pois. Niinku voitte tosta kuvasta ehkä nähä, vasemman puoleisessa korvassa on vekki, jonka Jerry siihen täppäs kun toi kakara tunki liian lähelle. Ei muuten tunkenu toiste!

Mut joo, muu porukka sit leppyki aika äkkiä tolle, ku kyllä se maltto paikallaanki olla vähän aikaa.

Täs on Tuhkan ja ton sintin kokoeroa mallaava kuva: 

Ei se sit ollu kuiten ku puol päivää meillä. Mut emäntä sano et se kyl saa tulla uudestaanki. Eikai toi nyt lopen nii paha ollukaa, mut on siinä kyllä ihmettelemistä.

 

Nii ja sit se Ilona-tyttöki on käyny meillä taas kylässä, mut siitä emäntä ei ikään muista ottaa kuvia.  Ilonalla on kuulemma se uhmaikä ny, se kiusaa vähän kaikkia ja tekee pahuutta. Mut pitäähän sitäki kokeilla! ;) 

Se on muuten joulukuu, kohta saadaan vissiin taas lahjoja. Tai ei me kyllä olla varmoja, mut on toi emäntä nii pehmo että meille aina kuitenki jotain hommaa. :) 

Kivaa joulunodotusta kaverit!