Täälläpä me, karvajalat sekä emäntä, olla öllötetään vaikkei paljon elämää täällä internetissä pidetäkään. Sehän tarkoittaa siis sitä että valtakunnassa kaikki hyvin ja paksusti voidaan. Emäntä ja Mato-neiti ainakin :D 

Jos nyt jotain raportoinnin arvoista on, niin se että vuosittainen eläinlääkärireissu meni yllättävän helposti tänä vuonna. Jerryn perinteinen show jäi ainoaksi, Tuhka ja Mato olivat oikein reippaita ja kilttejä. Jerrykin lopulta taipui rauhoituspiikin saatuaan, ja verikoe sekä rokotus onnistui ilman henkilövahinkoja.  Verikoe lähetettiin Vetlabiin, ja eläinlääkäri soittikin jo että hyvältä näyttää, mikään arvo ei ollut pielessä. Lääkitystä jatketaan siis samaan malliin. 

Niin, ja tulihan tässä taas muutettuakin :D Hieman enemmän on nyt tallustustilaa kissoilla, 50neliön kaksiosta kun muutettiin 63,5 neliön kaksioon. Kovin tuntuvat tykkäävän uudesta paikasta kissatkin. Tuossa "takapihalla" on puisto, jonne kesän aikana ainakin Jerry pääsee ulkoilemaan. Muut kun eivät tuosta ulkoilusta välitä. Parvekkeelle pitää vielä kysyä verkotuslupa, jotta pääsee kissat tiirailemaan pihapuiden lintuja vähän lähempää. :)

Ainiin, olemme saaneet vakituisen vieraslaji-vieraan :D Eli, vanhempani hommasivat tuossa syksyllä perheenjäseneksi bichon frisé-pennun, Hevi nimeltään. Tuo hurja peto on meilläkin käynyt monenmonta kertaa. Kissat ei juurikaan mokomasta välitä, Mato nyt tekisi mielellään lähempääkin tuttavuutta, mutta velipojan kollikissa on kouluttanut koirasta hyvinkin herraapelkäävän yksilön... No, ilman suurempia välikohtauksia on vierailut menneet vaikkakin koira käy välillä melkoisilla kierroksilla.

Eipä meillä taaskaan tämän kummempia, hyvin pyyhkii ja silleen :) Tälläkertaa emme edes anna mitään katteettomia lupauksia blogin päivitystahdin parantamisesta.... 

 

Mutta! Kuvia löytyy emännän Facebook-sivulta, kansio on julkinen joten pitäisi näkyä. :) 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.6108869567.7954.838629567&type=3

Lisäksi, Facebookista löytyy ryhmä jossa emäntämme hääräilee :P

https://www.facebook.com/groups/451750648184398/

Kuulemisiin!