Noniin, toisestakin yöstä selvittiin! Nyt jätettiin ovi yöksi auki, eikä tarvinnut kovin paljon kuunnella maukumista. Sängystä piti tosin ajaa useammin pois. Mutta nyt ei tarvi kuin nousta istumaan ja sanoa tiukasti "Pois" niin ymmärtää kyllä siirtyä sängyn alle. :) Ja puoli yheksän aikaan poika päätti että nyt on ihmisväki nukkunu tarpeeksi, hyökkäili murun varpaisiin ja muutenkin rymysi oikein kunnolla :D Sinnillä nukuttiin vähän aikaa vielä, ja sitten kun poika rauhottui,nousin ylös. Ettei sitten luule että riehumalla meidät saisi ylös. Mr. murun kanssa sitten telmusi vähän aikaa, ja sai mun vatsanikin siinä osansa kun kissa hyppi mun kautta murua karkuun :D

Eilen kävin ostamassa pehmeän karstan, kun Jerrylläkin tuota karvaa lähtee.. Vielä on vähän harjaamiseen totuttelemista, ei se nyt ihan sitä inhoakkaan muttei riemulla karstaa vastaankaan ota. Kynsisaksetkin ostin, pitää tässä joku päivä kokeilla vähän nipsaista kynsiä, vaikkei nyt varsinaisesti ole tarvetta..Kunhan tottuu hoitamiseen.

Jerry on jo oman paikkansa kämpästä löytänyt. Se on meidän ainoa nojatuoli, siinä kun saa rauhassa nukkua aikä koko ajan joku ole häiritsemässä, kuten sohvalla ollessa. :D

597294.jpg

Sieltä on myös hyvä hyökkäillä ja vaania!

597299.jpg

Jerry tekee myös eteisen matosta itsellensä vaanimispiilon, jonkunlaiselle rutulle se pitää aina saada :D Ja keittiössä on kanssa kiva leikkiä kun siellä voi liukua kivilattialla :D Siellä on sitten lennelly ruoat ja vedet pitkin lattioita kun ei jarrut aina toimi :)

Tässä otetaan painimatsia maton ja teddyhuiskan kanssa

597300.jpg

Eilen käytiin vähän ulkona, roskapussi viemässä. Portaikkoa olisi hirveästi haluttanut tutkia, mutta ulkona roska-auto häiritsi vähän keskittymistä, eikä sitten kovin rohjennut ympärilleen katella. Tänään meillä onkin siivouspäivä, Jerry on tehnyt yhdestä teddykarvahuiskasta sen verran selvää että olohuone on kuin sulkasadon jäljiltä :D Saapas nähdä mitä Jerry imurista tuumaa ;)