Hienosti täällä Tuhka paranee. SIlmäluomi näyttää ihan hyvältä, onhan se toki vielä karvaton ja vähän "lerpallaan", mutta huomattavasti parempi kuin vielä muutama päivä sitten. Tosin, mokoma päätti toissapäivänä riipaista jo yhden tikin irti omatassuisesti, vaikka tikkien viralliseen poistoon mennään maanantaina. No, ei tuossakaan sen kummemmin käynyt, lähti vain rupea ja se yksi (?) tikki. Ainakaan mitään ei mistään vuoda, ja haavat näyttävät ihan umpeutuneilta ja terveiltä, joten tuskin on syytä mihinkään toimenpiteisiin.

Nyt huomaa että Tuhka on parantunut myös henkiseltä puoleltaan lähes omaksi itsekseen. Kamalasti kehrää ja puskee, vaikka onkin kauluri päässä. Ja kerjää jo yhtä kovaäänisesti ruokaa kuin aina ennenkin!

Emännällä on alkanut koulu ja harjoittelu, mutta hyvin on kissat siihenkin sopeutuneet. Tosin, tämä ensimmäinen viikko nyt oli sellaista pehmeää laskeutumista...

Maanantaina sitten lisää kuulumisia, miten tikkienpoistoreissu sujui.

Ainiin, ja varmaan huomaattekin että blogin ulkoasu on muuttunut :) Vähän syksyisempään ja rauhallisempaan väriin tällä kertaa. Harmaa on emännän uusi lempiväri :D Ja otsikkokuvana ehkä kaikkien aikojen paras kuva Jerrystä, ja tuokin on otettu muistaakseni samalla viikolla kuin ko. herra saapui kotiin. :)