Vitsit, saatiin huomionosoitus kahdesta suunnasta! Taavilta&tytöiltä, sekä Kollolta omistajineen.

Elikkäs tämmöinen:

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

 


1206866.jpg1206882.jpg
 
Mepäs jaetaan tämä nyt ainakin seuraaville:
 
Ei siinä nyt ihan kymmentä ole, muttakun meillä on häpeäksemme jääny tuo blogien seuraaminenkin nyt vähän vähemmälle. Emäntä pyytää mitä nöyrimmin anteeksi ja lupaa parantaa tapansa!
 
Sen verran kuulumisia, että huraahuraa, Jerry on alkanut syömään ihan mukavasti märkäruokaa :D Kauan tässä on yritettykin, mutta nyt on mennyt useampi viikko niin, että ennemmin tai myöhemmin se märkäruokakin on lautaselta kadonnut :) Kyllä tuosta vielä monipuolisen ruoan syöjä saadaan! :)