Eilen Jerryllä oli taas jännää. Päätettiin käydä mun vanhempien luona 30 kilsan päässä, ja koska tiedettiin että reissulla menisi useampi tunti, otettiin poika mukaan. Viikonloput on nimittäin niin paljon kuin mahdollista omistettu Jerryn kanssa peuhaamiseen, kun se viikolla joutuu kuitenkin olemaan päivät yksin. Poju sitten matkasi mun sylissä valjaat päällä, mikä ei ehkä ollut paras ratkaisu... Hermostutti jätkää sen verran, että piti sitten vähän mun kättä jursiä... Mutta siellä "mummulassa" oltiinkin ihan reippaasti, jännää oli tutkia kaikkia uusia paikkoja. Ja "mummu" onnessaan talutteli Jerryä pihalla sillä aikaa kun kävin saunassa.

Ohjelmassa meillä ihmisillä oli myös lakkiaiset, joissa piti käydä. Suunitelmana oli, että olisin Jerryn jättänyt siksi aikaa mummulaan, mutta porukatkin oli jo suunnitelleet lähtevänsä kylästelemään.. No, soitin sitten kaverille että haittaako jos tulee katinroikale matkassa :) Juhlissakin Jerry oli oikein mallikkaasti, tutki taas paikkoja ja sai sielläkin taluttajan siksi aikaa kun emäntä seurusteli ihmisten kanssa!

Kotiinpaluumatka oli sekin sitten vähän hässäkkää kun poika kyllästyi täysin autossa oloon... Varmaan helpommin onnistuu tuo matkustaminen siellä boksissa. Tietääpä sitten seuraavalla kerralla!

Pitäisi jostain keksiä hoitaja, joka tulisi Jerrylle seuraksi yhdeksi viikonlopuksi, kun lähtään siskon luo Rolloon viettämään tupareita ja siskon kolmekymppisiä.. En ainakaan mielellään tyytyisi sellaiseen järjestelyyn, että joku kävisi vain antamassa ruokaa ja siivoamassa vessan, tuo kun on niin seurankipeä että varmaan saataisiin kostotoimenpiteitä kaks viikkoa reissun jälkeenkin :p Mutta eiköhän sellainen viikonloppuhoitaja järjesty..Pitää alkaa soittelemaan potentiaaliset ehdokkaat läpi!