Täällä ei olla mitään ihmeellistä touhuttu, mitä nyt emäntä on erään nimeltämainitsemattoman jutun johdosta ollut viikonlopun vähän täpinöissään.. :D

Ulkoiltu ollaan sikäli kun ilmat on antaneet myöten. Ja tänään oli niin onnekas sattuma, että Jerry näki morsiamensa! :D Ja sepä oli vielä vähän suopeampi nenun haistelulle kuin ensitapaamisella :) Siinä melko kauankin tutkailivat toisiansa, tosin pienen välimatkan päästä.

Ensi viikonloppuna olisikin taas reissua. Jerryllä vain mummolaan, emännällä pitkälle pohjoiseen. Tosin, mitään varmaa ei vielä ole, mutta toivotaan, olen nimittäin ehkä menossa työhaastatteluun.

Jerry on nyt ollut mun ilonani 3 kuukautta! Hassua se on vieläkin, tuntuu niinkuin se olisi ollut mulla melkein aina. Päivääkään en edelleenkään kadu, vaikka välillä omasta mielialasta johtuen hermot saattaakin mennä, jos kissa hajottaa saman päivän aikana lasin ja kahvikupin.. Mutta niistäkin vahingoista voi syyttää vain itseään, kun ei ole laittanut kuppeja pois ulottuvilta.

Tuntuu että poika on kasvanut hirmusti tänä aikana, ja taas toisaalta välillä ajattelen ettei se ole kasvanut yhtään :D Pitäisikin tässä joku päivä ottaa vertailukuva tuossa raapimapuun päällä... Painoa on ainakin tullut se n.300g lisää.

Mitään terveydellisiä ongelmia ei ole onneksi ollut. Tosin, tänään kun tulin töistä, pojan silmät näyttivät vähän vetisiltä, mutta nyt ovat taas ihan normaalit.. Hengitys sillä joskus vähän nukkuessa rohisee, mutta se lienee ihan normaalia, niinkuin ihmisten (myös emännän!) kuorsaus :D

Ja emännällä pentukuume nousee, mutta malttaa se vielä mielensä! :D

Tässäpä näitä, lisää taas kun tulee mieleen!