Heh, tänään kävi veljen perhe kylässä, ja kummityttö 1 v oli ihmeissään Jerrystä. Niin oli kyllä Jerrykin pienestä :D Ja Jerryllä just iltapäivävilli päällä, ja veljen vahmemmat lapset olikin oikein oivia leikittäjiä! Tervetuloa vaan uudestaan! ;) Jospa poika malttais nyt seuraavan yön nukkuakin hyvin, mun leikit ei jaksa poikaa aina niin kiinnostaa :P Käytiin sitten ulkonakin tuossa just, ja Jerry menikin tosi reippaasti, tutkittiin vähän uusia alueita pihapiiristä.

Iltapäivällä vähän jänskätti tulla kotiin, kun oli Jerryn eka päivä täällä meillä olla kokonainen päivä yksin. Mutta eipä muuta ollut poika saanut aikaan kuin yhden pudnneen verhon ja vähän hiekkaa pitkin kylppäriä. Aika pientä siis!

Loppuviikosta haen matokuurin,saapa nähdä miten poika sen ottaa, meneekö ruuan mukana vai pitääkö käydä tahtojen taisto :D

Nyt Jerry tuossa tyytyväisenä nojatuolissaan nukkuu, onki ollu senverran vaiherikas iltapäivä ja ilta, että luulis unen maistuvan ainakin siihen asti kun isäntäväki käy yöpuulle... :P

Ai niin, ne kuva jäi nyt taas laittamatta kun mr. muru vei kameran mennessään jonnekin. No, eiköhän se huomenna takaisin saada!