Nonii, kuten luvattua, niin kaikkien synttäreiden kunniaksi on luvassa jotain kivvaa, elikkäs arvonta! Kaikki siis osallistumaan,palkintona tietenkin kaikkea kivaa kissoille. Kaikki blogin lukijat saavat osallistua! Osallistumisaikaa on 15.5. asti, ja 16.5. suoritetaan arvonta.

Jätä siis kommenttilaatikkoon osallistumishihkaisu, niin olet mukana. Voittajalle ilmoitan blogiin (muista siis jättää myös blogin osoite!) ja myös täällä omassa blogissa voittajan mainitsen.

Että semmoista :)
Muuten tänne kuuluu hyvää, nautitaan mahtavasta vappukelistä. Kissat nukkuu parvekkeella, siellä onkin ihan täysi helle! Jerryn kanssa käytiin ulkona, ja olihan siellä taas ihmeteltävää, kun torilla (joka on 300 metrin päässä meidän pihasta) oli vappurieha ja ihmisiä tietenki hirviästi. Matokin on meillä taas käymässä,tai oikiastaan hoidossa ku sen isäntä on muualla. Eli Tuhkallakin on leikkikaveri, tosin tuon helteen takia ei paljolti jaksa riehua. Eipä tässä sen kummempia, palaillaan asiaan taas joku päivä kuvien kera,toivottavasti!

PS. Edelliseen postaukseen lisätty Jerryn kissanminttuhöyryinen video! :D