No meillä sitten on unohtunut tämä blogi taas ihan kokonaan. Anteeksi,jälleen kerran! Emännällä oli tuo heinäkuun loppu semmoista haipakkaa ettei kerennyt paljon blogia ajatella. Ja nyt sillä on alkanut koulu ja iltatyöt, se sitten on sen vähän vapaa-aikansa ollut ihan vaan meidän kanssa ja koittanu välttää koneella istumista. Onneksi on tuo isäntäkin täällä meitä viihdyttämässä, vaikkei se ihan yhtä hyvä olekaan ku mamma...Mut siihenki ollaan tottumassa ettei mamma tuu aina samalla kellonlyömällä kotia. Mut kyllä me aina paria tuntia ennen ollaan oven eessä sitä huutamassa, jos se sillälailla vaikka tulis nopeemmin. :) Isäntä on ollu meijän kans kyllä ihan helisemässä, ku ei me alkuun ees suostuttu sen laittamia ruokiakaan syömään, eihän sitä tiiä jos se koittaa vaikka pistää sinne jotain äklöä sekaan! Ja ollaan sit koulutettu sitä ihan tosissaan, keksitään aina kaikkee pientä ilkeyttä ;)

Uusia kuviakaan meistä ei nyt ole, kun ei se isäntä älyä meitä kuvatakaan ikinä.

Mut emäntä alotti meijän kans naksutinkoulutuksen! Eli meijän pitää vähänniinku ite keksiä että mitä se meiltä haluaa, ja sitte jos me kuullaan naksahdus, niin ollaan tehty hyvin ja saahaan namia! Meijän mielestä aika jees juttu! Paitsi että Jerry ei oikeen jaksa kiinnostua, se käy aina varastamassa niitä raksuja vaan. Porsas!

Tuhka on aika mainio tuossa naksutin jutussa, se osaa jo seurata, hyppiä tasoille ja koskea jotain tiettyä esinettä :) Emäntä haaveilee että se sais jostain agilityesteet, että vois sitä alkaa naksuttimen kanssa kouluttaan.

Niin, ne näyttelyt! Sieltäkään meillä ei valitettavasti oo oikeen kuvia, kun oli melkosta hässäkkää koko päivä, ja kun oli Tuhka ja Mato molemmat mukana nii piti sitten kiirettä koko ajan. Mukava päivä se oli, Tuhka oli yllättävän reipas, vaikka mököttikin häkissä koko ajan, muttakun pääsi emännän syliin nii rauhottui. Mato toi esiin ittestänsä ihan uuden puolen, sanoi nimittäin tuomarille suorat sanat ja kynttäkin näytti. Ja sai siten kunniamaininnan omaperäisyydestä :D

Tuhka oli sen verran kovassa joukossa taas kisaamassa, ettei sijoittunut kärkikahinoihin. Mutta ihan kiva kokemus oli :) Ja nayttelemässä oli myös meidän viimevuotinen tuttavuus Niilo, ja taas naapurihäkissä :) Niilo oli siis tämä valtavan iso kolli, kuva löytyy tuolta viime marraskuun merkinnöistä :)

Mutta hei, me nyt koitetaan taas vähän ryhdistäytyä, älkää menettäkö toivoanne meijän kans! :) Emäntä lupaa ottaa naksutinkuvia lähi-iltoina ja lisäilee niitä sitten tänne toivottavasti ens viikon aikana! :)