Me tuossa hoksattiin et me ollaan oltu nyt taas vähän laiskoja tämän blogin kanssa, viime merkinnästä kulunut jo kuukausi!!
Ei meille mitään erikoista ole oikeastaan tapahtunut, kuhan ollaan vain sisätiloissa kökötelty kun on niin surkiat kelit. Luntakin täällä tuli viime viikolla, mutta nyt sulanut jo pois ja on ihan pimiää taas. Ei siis jakseta kovin mitään tempauksiakaan järjestää kun tuo syksy vie niin energiaa koko porukalta!
Madon luona me ollaan aina välillä kylässä, ja Tuhkasta se on superkivaa ku saa riekkua ja painia, Jerry nyt on vaan ja marisee :D Huomattiin tuossa yks päivä että on valtasuhteetkin muuttunut, Jerry ei ole enää Tuhkan kingi, eikä enää niin vain pikkurimpulaa pieksäkään :D Tahtoo Tuhka nykyään olla niskan päällä. Ihan hyvä että tuolle yrmylle joku pistää vastaankin ;)
Jerrystä on tämän tilanteen muutoksen johdosta tullut iiiiiihan mammanpoika! Aina kun Tuhka "kiusaa" niin kauhea huuto että ekkö sinä nää että minua kohellaan kaltoin!! Oikeen kunnon kitisijä ;D Tuhka taas on ihan cool,ei se jatkuvasti ole Tuhkan kimpussa, mutta kurittaa kyllä jos Jerry on (kuten usein on) vähän liian kovakourainen ja tosissaan painimassa.
Vähän kuvei,naiset ensin:PA090003.jpg

Mato se keksi roikkua verhoissa...Pojat ei oo vielä hoksannu! ;)
PA090001.jpg
Erittäin huono kuva kun kiireesti piti ottaa ja sitten irrotella kissa.. :D

Sitten Tuhka, katottiin sen kanssa erästä Pentu-TV:tä... :)
PA140008.jpg


Quasimodokissa... :D
PA180016.jpg

Ja ylisöpö :)
PA250017.jpg

Jerrystä ei nyt ole kuin yksi kuva,siinäkin se on lasermagnusti vai miten se oli.. :D
PA250022.jpg

Pitää yrittää tuolta miehekkeeltä sen kamerasta ottaa kuvia ja videoita, sillä on niitä enemmän. Sieltä löytyy mm. Tuhkan ja Jerryn painivideo, sen pistän ehdottomasti vielä joku kaunis päivä tänne :)

Niin ja kiitos kaikille jotka ovat käyneet onnittelemassa näyttelyn johdosta,varmasti lähdetään vielä uudestaankin joskus! :)

edit: voi hitsi ku isoja kuvia... eiväkkä pienene vaikka kuinka koitan värkätä :( No, paremmalla ajalla koitan saada vähän katselu-ystävällisempään muotoon niitä..