Nyt kun viimeaikoina kaikki kuvat on olleet hyvin Tuhka-painotteisia, pistetään muutama nyt ihan vaan Jerrystä.

Meillä on taas alkanut toden teolla Jerryn totuttaminen märkäruokaan/lihaan. Tai no, kokoajanhan sitä on harrastettu, mutta aika kehnoin tuloksin :P No, raksut kuitenkin ovat jääneet paljon vähemmälle, vaikkei J sitä märkäruokaa kuin nuoleskele silloin tällöin. Voi sitä riemua, kun raksuja joskus saa :D Niiden eteen täytyy kyllä tehdä töitä...

Ai täälläkö niitä ois...?

1134842.jpg

 

Mut mite ne saa pois?!

1134843.jpg

Rraah, anna se raksu! :D

1134844.jpg

Tuosta kuvasta sen hyvin näkee, kuinka Jerry niitä raksuja rakastaa ;D

Tuli eilen käytyä taas vähän shoppailemassa, ja ostin vihdoinkin sen isomman boksin pojille, Atlas 30-mallin. Sitä on kovasti tutkittu ja yhdessäkin siellä käyty. Hyvin mahtuivat! Varmaan kylläkin sitten kun Tuhka kasvaa, Atlas 40 olisi paikallaan, mutta sitten on jo emännällä vaikeuksia näillä pulkannaruilla poikia kantaa. Isoveljelle onkin esitetty joululahjatoive, että jos jonkinlaista vetoalustaa siihen askartelisi... ;)

Jouluksi ostin pojille oikein herkkuruokaa, possun sydäntä. Tuhkalle uppoaa varmasti paremmin kuin hyvin, mutta saa taas nähdä jääkö herra J:llä syömättä. Luultavasti. Itseasiassa niitä on 2 kappaletta, mutta toinen taitaa mennä veljen rotikalle ja pikkukissalle joululahjaksi.

Ulkonakin ollaan käyty, yhdessä ja erikseen. Silloin kun tulin reissusta, ja oli n. +5 astetta ulkona, Jerry jopa viihtyi n. varttitunnin siellä... Tuhka yksin mennessä vähän aristelee vielä ulkona, kokoajan pitää jutella. Mutta uteliaisuus vie aina voiton, ja häntä pystyssä siellä ulkona mennään kuitenkin :) Jerryn kanssa yhdessä meneminen on vähän hankalampaa, Jerryä kun tuppaa ärsyttämään se että Tuhka on kokoajan kyljessä kiinni tai sitä pitää odottaa. Mutta hienosti kuitenkin siellä on aina mennyt, kun ajattelee että voisi olla niinkin, ettei Tuhka suostuisi edes ulkona liikkumaan!

Eli jatkamme harjoituksia, ja palaamme asiaan taas lähipäivinä. :) Tänään tuleekin 3 kappaletta ipanoita poikia leikittämään, jospa emäntä saisi tehtyä piparit ihan rauhassa, ilman tassunjälkiä taikinassa.. :D

Hauskaa joulunodotusta kaikille!!