Vitsit ku ottaa päähän, kun meillä ois ollu nyt niin hienoja kuvia meidän uudenvuoden tuliaislahjasta mikä emännältä saatiin kun se palasi reissusta. Mut joko emäntä mokasi, tai kamera on tosissaan sanomassa itteänsä irti, kun niitä kuvia ei löydy kameralta enää :O Toissailtana emäntä meitä kuvaili sen lelun kanssa, mut nyt niitä kuvia ei siis kamerassa enää ole. :(

No, joudutte sitten tyytymään ihan sanalliseen selostukseen. Elikkäs me saatiin tuliaisiksi ROTTA! Semmoinen isohko pehmorotta siis. Kait tuo on lasten leluksi tarkoitettu alunperin, mutta emäntä sano että heti kun se Ikeassa (heh) sen näki, niin se tiesi että meille pitää semmoinen ostaa! Ei me kyllä eka siitä oikeen välitetty, mut sit kun kävi taas se kauhukakara (alias lapinkoira Ransu) kyläs ja meinas teurastaa sen nii siitä tuli meidän suurin aarre. Nyt me painitaan sen kanssa ja Tuhka on sen kanssa päikkäritkin ottanut :) Emäntä aikoi vielä tehdä sille pienen kirurgisen toimenpiteen ja laittaa kissanminttua sisälle, nami! :)

Eipä tässä muuta tälläkertaa, hyvää alkanutta vuotta kaikille karvaisille! Kuvia laitamma heti kun olemme selvittäneet tuon kameramysteerin... Kuulemisiin!