Me kissat ei olla nyt ihan kauheessa suosiossa täällä kotosalla. Joku meistä (turvallisuussyistä ei paljasteta että kuka) nimittäin teki vähän huonon paikkavalinnan kun alkoi vähän oksettamaan.

No, tämä onneton kissayksilö sitten oli oksentanut jonkun sellaisen päälle mitä nuo ihmiset sanoo jatkoroikaksi. Ja siitä sitten tuli vähän kipinöitä ja kaikkee ja nyt sitte ihmiset kiroaa kun on jotenki menny tietokone, telkkari, pleikkari, vahvistin ja kaiuttimet rikki. Kuulemma joku oikosulku tai joku... Emäntä ei edes tästä tienny mitään, se kun oli reissussa ja ties vasta sitten kun se soitti tolle miespalvelijalle joka oli lievästi sanottuna hiilenä. Kyllähän ne ny tietää sen että ei sitä voi mitään jos tulee yhtäkkiä huono olo tai karvapallo tai joku, muttaku me ollaan yleensä oksenneltu vaan matolle, nii ne sitä miettii et miksi h*lvetissä sen pahoinvoijan piti nyt tunkea ittensä tuonne televisiotason taakse.

Että me nyt pidetään täällä vähän matalaa profiilia ja ollaan oikein mallikkaasti ja ollaan onnellisia siitä ettei miespalvelija tehny meistä kintaita.