Hih, pakko laittaa hauska tilannekuva! :D

Emäntä pyytää anteeksi läsnäoloaan kuvassa! :D

Mutta Madossa on ihan selvästi kampaajanvikaa, pääsi tukka heti kerralla uuteen kuosiin. Ilmeisesti tiukka ponnari ei ole muotia, vaan sen pitää olla hieman tuollainen sekainen ns. kissannuolema :D

Sain vielä pusunkin kaupanpäälle kun olin kiltisti parturoitavana ;D

Niin, täällä alkaa olla muutto selvä, tänään on luovutettu entinen kämppä seuraaville asukeille. Kissoille tämä näkyy nyt siten, että joka paikka täällä uudessa kodissa on täynnä tavaraa ja emännältä pääsee ärräpäitä niitä raivatessa..mutta pikkuhiljaa,pikkuhiljaa.. Että älkää ihmetelkö jos ei kuulu vähään aikaan mitään kovinkaan suuria uutisia, tässä keskitytään nyt paikkojen järjestelemiseen että on kissoillakin taas baana auki juoksemista varten!

Ja niin muuten,Emännälle iski nakki lähteä sunnuntaina kissa-matchshow:hun "2.tuomariksi" Kyseessä on Alavieskassa järjestettävä,ilmeisestikin hyvinkin leikkimielinen tapahtuma. Tuo tuttu M&M-myyjä pyysi mukaan,ja tottahan toki lähden! :) Harmi vain ettei nyt voi ottaa omasta porukasta ketään mukaan,voisin olla ehkä hieman jäävi tuomaroimaan ;D Että sunnuntaita odotellessa! :)