Noniin, mepä aletaan nyt heti parantamaan tapojamme ja kirjoitellaan täällä kuulumisia. Joulu meni ihan hyvin, saatiin kuitenkin pikkuisen kissanminttua lahjaksikin. Sitten se kun emäntä oli reissussa ja me hoidossa tääl madon kotona nii meni kans ihan hyvin! Oltiin kiltisti eikä tapeltu eikä hajotettu mitään! Mut sehän nyt on sanomattaki selvää kun me ollaan nii kilttejä :)
Nytpä me sitten ollaanki ihan pysyvästi täällä Madon kotona,eikä mennä sinne meijän entiseen kotiin enää ollenkaan. Emäntä käy vaan siellä järjestelemässä ja hakemassa tavaroita pikkuhiljaa. Kaikki meijän kissojen tavarat on jo täällä, paitsi yks pikkukiipeilypuu ja ruokakupit. Tietenki, tärkeimmät muutetaan ensimmäisenä! :D

Tänään kyl sattu yks nolo juttu. Ku me siis oltiin tuon Madon isännän veljen vastuulla täällä sillon emännän ja isännän reissun aikaan, niin se ei sitten ollu muistanu putsata hiekkistä.. Eikä sitten emäntäkään heti hoksannu et kui törkynen se sit oli. Nii sit mulle tuli kauhia pissahätä mut minähän en pissi mihinkään sontaseen laatikkoon, nii pissasin sitten eteiseen kun siellä oli isännän haalarinlahkeet sopivasti lattialla. Ja sitten ku emäntä alko sitä lattiaa siitä pesemään mut mulle oli viel jääny pissahätä nii pissasin vielä kylppäriinki et niinku ne tajuais ne hiekat vaihtaa. No sit ne onneks älysiki ilman enempiä vihjauksia, ja emäntä kävi hakeen meijän omatki vessat tuolta vanhasta kotoa. Nyt on sit joka kissalle oma vessa, et ei pitäs enää tapahtua. Ja emäntäki kyl nyt varmasti oppi et ne on piettävä ne hiekkikset ultrapuhtaina, ja valisti noita äijiäki siitä.

No, pistetään vähän kuvia kehiin ettei mene ihan jaaritteluksi!
Tässäpä Tuhka ja Mato kiipeilypuussa
2198291.jpg

Madolla on aina oma tyyli olla tuolla puussa...
2198297.jpg

Mutta ku Jerry tulee, pitää ottaa lentävä lähtö!
2198300.jpg

Mutta Tuhka ei olekaan niin helppo häädettävä...
2198303.jpg

Se taistelee vastaan!
2198306.jpg

Sitten vähän jouluisampia kuvia. Mato poseeraa joulunarua kaulassa, se kun oli niin kiva leikkikalukin :) Kaulaan se tosin meni isännän avustuksella.
2198314.jpg

Samoin poseerasi Tuhkakin, mamman pikku komistus <3
2198317.jpg

Ylläri, Jerryn kanssa sama ei onnistunut :D
2198319.jpg

"Ai mulleko jotain ylimäärästä kaulaan? Usko unelmiin!"
2198325.jpg


Että tämmöistä täällä, ei normaalia elämää kummempaa :) Hyvin lähti uusi vuosi käyntiin, toivottavasti jatkuukin yhtä hyvänä. Samaa me toivotaan myös kaikille meijän kavereille ja lukijoille. :)