Siis edelleen hyvin menee. Aamulla vedettiin melkoista rallia, nyt sitten ollaankin nukuttu useampi tunti. Itsekin otin pikku päikkärit Tuhkan kanssa sohvalla :D

Ainoa mikä nyt huolettaa, on tuo Tuhkan maha. Se kun on vieläkin löysällä.. Taitanee tulla maanantaina lääkärireissu, jos se ei nyt asetu riisi-sei-ruualla ja maitohappobakteerilla. Poikaa itseänsä se vatsan löysyys ei tunnu haittaavan, ihan on virkeä ja puuhakas kissa. Syö ja juo hyvin, ei ulosta mitenkään harvinaisen tiuhaan (eli jotain siitä ruuasta imeytyykin) eivätkä vilkkuluomet näy. Niskanahkakin palautuu nostettaessa ihan normaalisti, että ei pitäisi kuivunutkaan olla. Mutta toisaalta, ei se ole hyväksi noin pikkuiselle, jos maha on koko ajan sekaisin. No, maanantaihin asti katson, ja sitten soitan lääkärille. Eilen aloitin tuon seitikuurin, joten se nyt ei välttämättä ole ehtinyt edes vaikuttaa.

Jerryä tämä ruokajärjestely ottaa päähän, kun se on tottunut siihen että se saa syödä milloin tahtoo, aina on raksuja tarjolla.. Mutta kun Tuhka pitäisi pitää niistä nyt erossa, ei niitä voi pitää näkyvillä ollenkaan :p Siispä, raksut pysyy kaapissa, ja Jerryllä on muutaman kerran päivässä nyt mahdollisuus syödä. Kalapuuroa on jatkuvasti esillä, mutta yök, Jerryhän ei siihen koske :D Onneksi Tuhkalle tuntuu uppoavan lähes mikä vain!

Tässä vielä pari kuvaa pojista, taas maataan vain sohvalla, kun noita on mahdotonta kuvata jos ne liikkuu, koska sitten ne liikkuu lujaa! :D

1016378.jpg

Ai mikä kokoero...:D

1016380.jpg

Ja taas ollaan pesulla :)

Sohvasta tulikin mieleeni, että siihen on ilmeisesti jompikumpi oksentanut. Jotain ihme tahroja oli ilmestynyt eilisen työpäivän aikana. Epäilen kyllä Jerryä, se oksensi toissa iltana vähän. Ja huomasinpa että viherkasvini oli kokenut vähän väkivaltaa, että se mysteeri tuli nyt selvitettyä. :P Nyt vain pitäisi keksiä miten tuon saa puhtaaksi mahdollisimman kätevästi..

Tänään mun äitini tulee käymään, ja näkee Tuhkan ekaa kertaa. Saa nähdä mitä sanoo :)